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Autor Tópico: Cinnamon rolls  (Lida 7687 vezes)
Marta H.
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« em: Novembro 01, 2007, 16:15:13 pm »

Aqui vai foto do lanchinho Cheesy.  receitinha assim que me passar a preguiça Cheesy
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Marta H.
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« Responder #1 em: Novembro 01, 2007, 16:27:22 pm »

Bem, para já, fica a receita na versão original.

Clone of a Cinnabon , for 12 rolls

PREP TIME    20 Min
COOK TIME    15 Min
READY IN    3 Hrs

INGREDIENTS
•   1 cup warm milk (110 degrees F/45 degrees C)
•   2 eggs, room temperature
•   1/3 cup margarine, melted
•   4 1/2 cups bread flour
•   1 teaspoon salt
•   1/2 cup white sugar
•   2 1/2 teaspoons bread machine yeast
•    
•   1 cup brown sugar, packed
•   2 1/2 tablespoons ground cinnamon
•   1/3 cup butter, softened
•    
•   1 (3 ounce) package cream cheese, softened
•   1/4 cup butter, softened
•   1 1/2 cups confectioners' sugar
•   1/2 teaspoon vanilla extract
•   1/8 teaspoon salt
 
1. Dissolve the yeast in the warm milk in a large bowl. Mix in the sugar, margarine, salt, and eggs. Add flour and mix well. Knead the dough into a large ball, using your hands dusted lightly with flour. Put in a bowl, cover and let rise in a warm place about 1 hour, or until doubled in size. Then pick up with rolling out the dough (fiz batota e liguei o forno a 100 graus, desliguei quando estava quente e deixei lá a massa a levedar)

2.   After the dough has doubled in size turn it out onto a lightly floured surface, cover and let rest for 10 minutes. In a small bowl, combine brown sugar and cinnamon.

3.   Roll dough into a 16x21 inch rectangle. Spread dough with 1/3 cup butter and sprinkle evenly with sugar/cinnamon mixture. Roll up dough and cut into 12 rolls. Place rolls in a lightly greased 9x13 inch baking pan. Cover and let rise until nearly doubled, about 30 minutes. Meanwhile, preheat oven to 400 degrees F (200 degrees C).

4.   Bake rolls in preheated oven until golden brown, about 15 minutes. While rolls are baking, beat together cream cheese, 1/4 cup butter, confectioners' sugar, vanilla extract and salt. Spread frosting on warm rolls before serving.
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Luna21
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« Responder #2 em: Novembro 01, 2007, 19:12:16 pm »

Também já os experimentei há algum tempo..  Wink Wink

Recheei com nozes.. e a cobertura era diferente.. Mas eram mesmo uma maravilha!! E o cheirinho..  Grin  Grin



 Kiss Kiss Kiss
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ken
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« Responder #3 em: Novembro 01, 2007, 19:27:04 pm »


 então os cinnamon rolls são os nossos caracóis Huh
 
 isso é bom , muito bom  laugh
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If Barbie is so popular, why do you have to buy her friends?
http://my-2ndchance.blogspot.com/
Anocas-Pipocas
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« Responder #4 em: Novembro 01, 2007, 21:07:23 pm »


 então os cinnamon rolls são os nossos caracóis Huh
 
 isso é bom , muito bom laugh

 Grin Grin Grin O Ken faz geralmente uns comentários bem queridos  Grin Grin Grin Grin

Meninas estão lindos e agora marchava um com o chazinho que estou a beber.
Palminhas.
Bjocas
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soniamg
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« Responder #5 em: Novembro 02, 2007, 08:50:52 am »

Marta, ficaram com um aspecto delicioso!!

Luna21, por acaso a receita da tua versão está algures por aqui ?

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rosa lopes
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« Responder #6 em: Novembro 02, 2007, 09:16:53 am »

aspecto divinal!!! Tongue Tongue
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vivam um dia de cada vez.......
paula19
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« Responder #7 em: Novembro 02, 2007, 10:29:44 am »

há mais de 1ano que estou para fazer estes cinnamon rolls.
Será desta?
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visitem o meu cantinho

www.ocantinhodapaula.blogspot.com
Ros
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« Responder #8 em: Novembro 02, 2007, 12:26:00 pm »

Obrigada pela receita.

Provei estes bolos no Canadá e adorei. A receita não é a mesma da que se faz aqui, que são muito mais doces e enjoativos.
Tenho que experimentar.
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Luna21
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« Responder #9 em: Novembro 02, 2007, 19:19:20 pm »

Soniamg, a receita não é minha, mas abri um tópico aqui..  Wink Wink

 Kiss Kiss

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